top of page
Search

Ilmoitus

Muistoissani on, että jo vuosikymmeniä sitten, kun pyöräilin töihin, puhelinpylväissä oli erilaisia ilmoituksia. Yksi näistä oli, että "Jeesus tulee pian, oletko valmis". En ymmärtänyt tekstiä siinä vaiheessa ollenkaan, koska uskonasiat olivat minulle hyvin vieraita. Teksti kuitenkin jäi mieleeni elämään.

Myöskin nykyään on innokkaita ilmoitusten kiinnittäjiä, jotka haluavat herättää ihmisiä tällä samalla tekstillä. Valitettavasti nämä ilmoitukset revitään hyvin nopeasti pylväistä pois. Ehkäpä ne häiritsevat lukijan mielenrauhaa.

Jeesus itse puhui tästä asiasta ennen ylösnousemustaan. "MInä menen valmistamaan teille sijaa, mutta tulen sitten takaisin ja noudan teidät luokseni, jotta saisitte olla siellä, missä minä olen" (Joh. 14:3). Kun opetuslapsi Tuomas ihmetteli, ettei hän tunne tietä sinne, Jeesus vastasi hänelle: "Minä olen tie, totuus ja elämä. Ei kukaan pääse isän luo muuten kuin minun kauttani" (Joh. 14:6).

Tämä maailman historian suurin tapahtuma on edessä päin. Jeesus halusi rohkaista ja lohduttaa opetuslapsiaan pysymään vahvana loppuun asti. Tämä kehoitus kuuluu meillekin tänä päivänä. Jos tunnet epävarmuutta niinkuin apostoli Tuomas tunsi, niin käänny Jeesuksen puoleen ja pyydä sydämestäsi anteeksi syntejäsi ja lähde seuraamaan Jeesusta. Jeesuksen lupaus on, että: "Kaikki ne, jotka Isä minulle antaa, tulevat minun luokseni, ja sitä, joka luokseni tulee, minä en heitä pois" (Joh.6:37). Jeesuksen lupaus on varmasti totta.

Sinikka Loikkanen

4 views0 comments

Opmerkingen


bottom of page