top of page
Search

Kriisin keskellä

Elämme poikkeuksellista aikaa, joka jää mieleen meille kaikille, koska emme voi vapaasti liikkua. Jokainen ihminen, jonka kohtaamme, on ikäänkuin vihollinen, joka on kierrettävä kaukaa. Monet vanhemmat ihmiset ovat kokeneet sodan kauhut ja voi olla, että tämä aika ei ole heidän mielestään mitenkään verrattavissa siihen aikaan, koska sota kesti useita vuosia.

Emme nytkään tiedä, koska tämä päättyy ja se varmasti tekee tästä ajasta monille ahdistavan, uuvuttavan, taloudellisesti ja henkisesti raskaan. Tilanteet kotona kärjistyvät, niinkuin olemme jo saaneet lehdistä lukea. Jotkut ovat menettäneet läheisiänsä aivan yllättäen. Pelko on tullut elämäämme, monet varmasti tälläkin hetkellä miettivät, miten minun käy. Terve pelko suojelee ihmistä, mutta joskus pelko voi ottaa yliotteen niin, että se pitää tiukasti otteessaan.

"Tulkaa minun luokseni, kaikki te työn ja kuormien uuvuttamat. Minä annan teille levon (Matteus 11:28). Muutama vuosikymmen sitten mieleeni alkoi uudestaan ja uudestaan tulla lähes päivittäin tämä Raamatun paikka. Jumala kutsui minua yhteyteensä omalla sanallaan. Meni kuitenkin useita vuosia, ennenkuin nöyrryin ja tulin Jeesuksen luokse pyytämään syntini anteeksi. Olen kiitollinen siitä, että tänä aikana saan uskoa Jeesukseen Kristukseen. Kun joudun hoitamaan pakollisia asioita, luen ennen lähtöäni turvakseni Raamatusta Psalmin 91.

Tämä kutsu "Tulkaa minun tyköni..." kuuluu sinullekin. Jeesus kuoli myöskin sinun tähtesi. Vain Hänessä me saamme levon ja rauhan sekä tulevaisuuden ja toivon.

Sinikka Loikkanen

14 views0 comments

Comments


bottom of page