top of page
Search

Luomakunnan kauneus

Raamatun alkulehdillä kerrotaan Jumalan suurenmoisesta työstä, kun hän loi taivaan ja maan. Hän jos kuka on todellinen taiteilija ja mielikuvituksen mestari. Hänen kädenjälkeään ovat kaikki moninaiset kasvikunnan, eläinkunnan ja elottoman luonnon luomukset. Meidät Hän loi kuvakseen ja kaikkea tätä taiteellisuutta ja mielikuvitusta ihminen onkin vuosisatojen saatossa monin tavoin pystynyt ilmentämään. On hienoa katsella upeita taideteoksia ja maalauksia, kuunnella henkeäsalpaavan kaunista musiikkia ja ajatella, että tämä kaikki todellakin ilmentää meissä sitä mitä Isä Jumala alun perin halusi saada aikaan. Hän loi kaiken hyväksi. ”Ja Jumala katsoi kaikkea, mitä hän tehnyt oli, ja katso, se oli sangen hyvää.” 1 Moos. 1:31.

Kaikkein eniten nautin kuitenkin erilaisista luonnon ihmeistä ja taidonnäytteistä. Joka kevät mieltäni sykähdyttää laulujoutsenen kutsuhuuto ja ensimmäiset muuten harmaasta maasta nousevat sinivuokot. Kosken pääse nauttimaan kädenkosketeltavasti kaikesta kauniista täällä maanpäällisen elämäni aikana, odotan sitä kaikkea mitä pääsen kokemaan ja näkemään Taivaan kodissa ja uudessa täydellisessä maassa. Kaikki se kauneus ja ihmeellisyys mitä Raamattu hieman valottaa mutta mitä voi vain rajallisesti vielä ymmärtää.

Tämä kaikki on tarjolla meille kaikille. Meissä kaikissa vaikuttaa kaipaus kohti Jumalaa. Isä halajaa sinua luokseen. Kohti alkuperäistä yhteyttä. Ja ainoa tie Hänen luokseen on Poika Jeesus Kristus.


Minna Jalonen

25 views0 comments

留言


bottom of page