top of page
Search

Lupaus voimasta

Olemme viettäneet viime viikonloppuna Helluntaita. Kristityille Helluntai merkitsee päivää, jolloin Pyhä Henki vuodatettiin. Jeesus oli ristiinnaulittu, haudattu ja Hän oli noussut kuolleista. Jeesus oli ennen taivaaseen astumistaan luvannut opetuslapsilleen, että heidät kastetaan Pyhällä Hengellä. "Mutta te saatte voiman, kun Pyhä Henki tulee teihin, ja te olette minun todistajani Jerusalemissa, koko Juudeassa ja Samariassa ja maan ääriin saakka (Ap.t. 1:8)".

"Kun sitten koitti Helluntaipäivä, he olivat kaikki yhdessä koolla. Yhtäkkiä kuului taivaasta kohahdus, kuin olisi käynyt raju tuulenpuuska, ja se täytti koko sen talon, jossa he olivat. He näkivät tulenlieskoja, kuin kieliä, jotka jakautuivat ja laskeutuivat itse kunkin päälle. He tulivat täyteen Pyhää Henkeä ja alkoivat puhua eri kielillä sitä mitä Henki antoi heille puhuttavaksi (Ap.t. 2:1-4).

Kaksi kuukautta uskoontulomme jälkeen minut ja mieheni kastettiin ja sain kokea tämän saman ihmeen kotonani viikon kuluttua kasteesta. Olin rukoillut sen viikon ajan Pyhän Hengen kastetta ja eräänä aamuna koin Pyhän Hengen voiman ylläni. Tajusin heti, mistä on kysymys. Kun sitten menin rukoilemaan, niin huomasin, että rukous ei ollutkaan suomen kieltä. Rukoilin eri kielillä, mitä Pyhä henki antoi.

Tämä sama lupaus on voimassa vielä tänäkin päivänä. Vain vastaanottamalla Jeesuksen omana henkilökohtaisena Vapahtajanasi ja syntiesi sovittajana, voit saada tämän lahjan.


Sinikka Loikkanen

5 views0 comments

Comments


bottom of page