top of page
Search

Muutoksen mahdollisuus

Oi mikä ilma ja kesä, linnut laulavat, ruoho vihertää, aurinko lämmittää ihoa ja mieltä. Kesän suunnitelmat ja unelmat ovat avautumassa eteemme. Sitä ei voinut ajatella vielä jokin aika sitten kun pieni virus Covid 19 muutti hetkessä koko maailman suunnitelmat ja myös yksilö ihmisen toiveet. Muutokset ovat myös aina mahdollisuus muutokseen.

Muistan ajan, jolloin olin nuori, elämä edessä, oli unelmia, toiveita ja ajatuksia mitä kohti suuntaisin elämässä. Toive oli kuin aurinkoinen nousujohde. Mutta kävi kuin corona virus olisi iskenyt kurkkuun valkoisten peitteiden sekä korkea kuumeen kanssa. Tohtori määräsi, ensin tutkittuaan, suoraan Auroran sairaalaan. Siellä ei annettu mitään lääkettä ja ylihoitaja sanoi, ettei tautiin ole lääkettä. Kysyin, oliko tähän tautiin kukaan kuollut? Kyllä on, sanoi ylihoitaja, katsotaan mihin suuntaan tauti kääntyy. Siinä hetkessä elämän arvot kääntyivät ylösalaisin. Olin pikkupoikana kuullut Jeesuksesta, että Hän kuulee hätään, apua huutavan rukouksen. Niin rukoilin Jeesusta auttamaan. Viikon kuluttua pääsin pois sairaalasta.

Muutos on aina mahdollista elämässä. On myöskin niin, että jotkut muuttavat toiselle paikkakunnalle, jotta voisivat unohtaa entisen elämän ja aloittaa kuin, ”puhtaalta pöydältä.” Uuteen voidaan siirtyä, muuttamatta paikkakuntaa. Jeesus tuli kertomaan toivosta ja valtakunnasta, jonka Hän on valmistanut kaikille. Hän voi puhdistaa sydämesi ja tarjoaa kaikille tulevaisuuden ja toivon.

Ossi Husu

4 views0 comments

Comentarios


bottom of page