top of page
Search

Toivoa on

Updated: Apr 6, 2020

Mitä? Miten? Miksi? Suomi on muun maailman kanssa keskellä erikoista ja järisyttävää tilannetta. Ihmissilmälle näkymätön vihollinen on mullistanut tuhansien ja miljoonien ihmisten elämän. Arjen rutiinit, joskus niin ikävystyttävätkin, ovat mennyttä. Joudumme epävarmuuden aallokkoon; miten toimia näissä tilanteissa. Olemme hämmentyneitä ja huolissamme. Tämä virusvihollinen täyttää päivittäiset uutiset. Se tulee yhä lähemmäs ja on pelottava. On jouduttu turvautumaan jo varmuusvarastoihin.

Uskon Jumalan sanasta senkin kohdan, että "Sinun turvasi on ikiaikojen Jumala, sinua kannattavat ikuiset käsivarret". Silti huomasin jokin aika sitten, että olin vaipunut huolten alle. Murehtiminen täytti ajatukseni, rukous ei tuntunut kantavan, ja harmaa vaippa kietoutui yhä tiukemmin ylleni. Sitten Taivaan Isä antoi apunsa. Rukous yhdessä ystävien kanssa mursi mieltäni painavaa toivottomuuden panssaria. Jumala pääsi koskettamaan sisintäni, ja koin Hänen ikuiset käsivartensa ympärilläni. Huolenaiheet tai tilanteet elämässäni eivät muuttuneet, mutta tiesin jälleen, että Herrani sanat: "Minä olen teidän kanssanne joka päivä", ovat totta.

Kun varmuusvarasto löytyy Jumalan sanan lupauksista, olemme turvallisella pohjalla. Emme ole yksin tätä maailmaa kuohuttavien muutoksien myllerryksessä. Kääntyminen Jumalan puoleen, Jeesuksen armoon vedoten, avaa oven jopa yli tämän elämän. Jeesus sanoi: "Minä annan heille iankaikkisen elämän."

Pike Saarinen

9 views0 comments

Comments


bottom of page