Toiminta

LAPSITYÖ

Seurakuntamme lapsityöhön sisältyy monenlaista toimintaa. Kaikki lastentyön toiminnat ovat ilmaisia, ja jokaiseen toimintaan sisältyy lyhyt kristilliseltä arvopohjalta nouseva hartaushetki. 

NUORISOTYÖ

Nuorisotyömme keskeisin osa on viikoittainen nuortenilta perjantaisin. Lauantaisin on avoinna nuorisokahvila Breijkki Rajamäellä.

SOLUT

Solu on pienryhmä, joka kokoontuu 1-2 viikon välein solunjohta-jan johdolla. Solussa syntyy tärkeitä ja läheisiä ihmissuhteita ja sen jäsenet pitävät huolta toisistaan. Solussa jokainen voi osal-listua oman halunsa ja uskalluksensa mukaan. Ennen kaikkea solussa opitaan tuntemaan Jumalaa ja koetaan hänen lähei-syyttään.​​

MUSIIKKITYÖ

Seurakuntamusiikin tarkoituksena on julistaa evankeliumia ja ylistää Jumalaa. Jokainen voi osallistua musikkiin yhteis- ja ylistyslaulujen aikana.

LÄHETYSTYÖ

Ymmärryksemme mukaan Vapahtajamme antama lähetyskäs-ky kuuluu kaikille ja niinpä myös meidän seurakuntamme tekee työtä niin kotimaassa, kuin ulkomaillakin.

KIRPPUTORI

Tule tekemään löytöjä kirpputoriltamme, osoitteesta Sepäntie 3.​
Otamme myös vastaan lahjoituksia.

KIRJAMYYNTI

Elämän joka tilanteeseen löydät meiltä kirjat, cd:t, dvd:t ja upeat lahjat kaikenikäisille!

RUOKAJAKELU

Ruokajakelusta on tullut tärkeä osa ulospäin suuntautuvaa toimintaa. Tämän työmuodon kautta tavoitetaan viikoittain monia kymmeniä ihmisiä, joita ei muutoin seurakunnassamme näy.